Vážení přátelé,

každý hráč ICCF může hrát v tomto turnaji bez ohledu na jeho/její rating. Turnaj bude hrán pouze v jedné fázi. Přihlášení hráči budou rozděleni do skupin s 11 nebo 13 hráči, v pořadí podle ratingu, tak, aby všichni členové skupiny měli přibližně stejný rating.

Start turnaje: 20. 12. 2022.

Startovné činí: 5 €.

Turnaj bude hrán na serveru ICCF systémem 3 bloků s vhodným trváním podle průměrného ratingu každé skupiny. Pro skupiny s ratingem pod 1900 bude trvání turnaje 302 dnů. Pro skupiny nad 2400 bude trvání 600 dnů. Trvání turnajů se bude progresivně zvyšovat.

Turnaj bude zahrnut do ratingu ICCF a platit pro zisk norem pro tituly ICCF počínaje kategorií 1 nebo vyšší, které splňují všechny podmínky požadované ICCF.

Hrací systém

Přihlášení hráči budou seřazeni podle výše ratingu. Prvních 11 nebo 13 bude tvořit první skupinu; následující skupina11 nebo 13 hráčů bude tvořit druhou skupinu atd. Skupiny budou tvořeny hráči s co nejpodobnějším ratingem. Počet skupin bude záležet na počtu přihlášek.

Přihlášky

Hrací systém VI. AEAC Master povoluje pouze 1 přihlášku na hráče, protože skupiny jsou tvořeny v pořadí podle ratingu a hraje se pouze 1 fáze.

Přihlášky a platba startovného do VI. AEAC Master musí být provedeny systémem Direct Entry na hlavní stránce webu ICCF v menu Spain v Nových soutěžích. Odkaz: https://iccf.com/EventAnnouncement.aspx?id=100211 vás dovede k přihláškám do VI. AEAC Master.

Přihlášky je nutné podat nejpozději 10. 12. 2022.

Ceny

Tento turnaj má v každé skupině 3 ceny: diplom AEAC pro hráče na prvním, druhém a třetím místě.

Tie-break v pořadí: 1. Baumbach, 2. Sonnenborn-Berger, 3. výsledek vzájemné partie a 4. nižší rating na startu turnaje.

Plzeň 9. 11. 2022

Ing. Josef Mrkvička, vedoucí MÚ